روش تهیه :
قالب عمیقی را به قطر 25 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه خمیر، شكر و یكچهارم پیمانه آب گرم را در كاسهی مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید. آنگاه تخممرغها، شیر، عسل، كره، نمك و 2 پیمانه از آرد را در كاسهی مناسبی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید. سپس این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. حالا باقیماندهی آرد را بیفزائید و هم بزنید تا مایهی غلیظی به دست آید. اكنون رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجم مایه افزایش یابد. سپس آن را هم بزنید و در قالب بریزید. رویش را با دستان چرب، صاف كنید و دوباره یك ساعت دیگر، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، نان را بپزید. سپس نان را از فر درآورید و رویش از مخلوط یك قاشق سوپخوری شكر و یك قاشق سوپخوری شیر بمالید. بعد از نیمساعت، نان آمادهی مصرف است.