ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
سینی مناسب شيرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. شير، تخممرغ، وانيل و دارچين را در كاسهمناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.
آنگاه روی نانهای تست وردنه بكشيد و 1 قاشق چايخوری از مواد ميانی فراهم كرده را وسط 4 عدد از نانها بگذاريد. سپس 4 نان باقيمانده را رويش بگذاريد و قدری بفشاريد تا 2 لایه نان به هم بچسبد.
حالا با برشگر به قطر 8 سانتيمتر آن را قالب بزنيد و لبههای 2 نان را به هم بچسبانيد. اكنون نانهای قالب زده را در مخلوط شير و تخممرغ بغلتانيد و روی سینی بچينيد.
اينك تستهای پنير را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلائی رنگ شوند. آنگاه رويشان مخلوط پودر شكر و دارچين بپاشيد.
روش تهیه مواد ميانی: پنير خامهای و عسل را با هم مخلوط كنيد و تا هنگام مصرف، در يخچال نگه داريد.