آشپزباشی - آرزو گنجی
آب، یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسۀ کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آن گاه شیر، باقیمانده شکر، سفیدۀ تخممرغها، زردۀ تخممرغ، نمک، فلفل، روغن مایع و مایه خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
خمیر فراهم کرده را در کاسۀ چربکرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون شوید را به خمیر افزوده و 2 دقیقه آن را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. اینک روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرم نگه دارید.
سپس خمیر را به 23 چانه تقسیم کنید و هر قسمت را ابتدا به درازای 40 سانتیمتر رول کنید و بعد از وسط تا نمائید و به هم بتابانید.
آنگاه دو سر خمیر را بهم بچسبانید تا به شکل حلقه در آید، حالا این حلقهها را در سینی چرب کرده بگذارید، رویشان را بپوشانید و 25 دقیقه استراحت دهید.
اینک روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و نانها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.