Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

نان شوید(نان سوپ)

نان شوید(نان سوپ)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم :

آرد   ............  یک كیلوگرم

خمیر مایه   ...............  ۲۰ گرم

شوید  ..............   ۱۰ گرم

شكر   ............  ۱۰ گرم

بهبود دهنده  ...............   ۵ گرم

نمک  .............   ۱۵ گرم

روغن زیتون  ...........   ۳ قاشق سوپ|خوری

ماءالشعیر   ............  ۵۵۰ الی ۶۰۰ میلی|لیتر

سفیده ی تخم مرغ   ............  یک عدد

پودر سیر .............    ۱۰ گرم

آب ولرم  ...............  نصف پیمانه

 روش تهیه :

خمیرمایه، نمک، شكر، آب ولرم و روغن زیتون را مخلوط كرده و در یک ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و در محل نسبتا گرمی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا حجم آن زیاد شود.

 

آرد، بهبوددهنده، شوید خشک نرم شده و پودر سیر را در ظرفی ریخته، مخلوط خمیر مایه را كه اینک پر حجم گردیده به آن اضافه كنید. ماءالشعیر را تا جایی كه خمیر به دست نچسبد كم كم به آرد بیفزایید. روی سطحی آردپاشی شده، خمیر حاصله را كاملا  ورز دهید تا صاف و یكدست شود. روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت نیم ساعت در محلی نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. مجددا به مدت ده دقیقه آن را ورز دهید و روی آن را پوشانده و نیم ساعت دیگر به آن استراحت دهید (استراحت دوم).

 

سپس آن را به قطعات كوچک تقسیم نموده آنگاه مواد لوله كرده و در سینی فر بچینید و با برس سفیده ی تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید. ده دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. فر را از قبل با دمای ۱۲۰ درجه ی سانتیگراد یا ۲۵۰ درجه ی فارنهایت (كم ترین درجه) گرم نمایید. ظرفی مناسب را از آب پر كرده و كف فر قرار دهید تا محیط فر مرطوب شود. سینی نان را در طبقه ی وسط فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید تا نان ها پخته و روی آن ها كمی طلایی شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیناننان خانگینان سوپنان شویدطرز تهیه نان شویدطرز تهیه نان سوپ تعداد بازديد: 810 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟