روش تهیه :
خمیرمایه، نمک، شكر، آب ولرم و روغن زیتون را مخلوط كرده و در یک ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و در محل نسبتا گرمی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا حجم آن زیاد شود.
آرد، بهبوددهنده، شوید خشک نرم شده و پودر سیر را در ظرفی ریخته، مخلوط خمیر مایه را كه اینک پر حجم گردیده به آن اضافه كنید. ماءالشعیر را تا جایی كه خمیر به دست نچسبد كم كم به آرد بیفزایید. روی سطحی آردپاشی شده، خمیر حاصله را كاملا ورز دهید تا صاف و یكدست شود. روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت نیم ساعت در محلی نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. مجددا به مدت ده دقیقه آن را ورز دهید و روی آن را پوشانده و نیم ساعت دیگر به آن استراحت دهید (استراحت دوم).
سپس آن را به قطعات كوچک تقسیم نموده آنگاه مواد لوله كرده و در سینی فر بچینید و با برس سفیده ی تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید. ده دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. فر را از قبل با دمای ۱۲۰ درجه ی سانتیگراد یا ۲۵۰ درجه ی فارنهایت (كم ترین درجه) گرم نمایید. ظرفی مناسب را از آب پر كرده و كف فر قرار دهید تا محیط فر مرطوب شود. سینی نان را در طبقه ی وسط فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید تا نان ها پخته و روی آن ها كمی طلایی شود.