آشپزباشی - افسانه ظروفی
شیر را گرم کنید و آرد را در کاسه مناسبی الک نمائید. آنگاه وسط آرد حفرهای بسازید و مایه خمیر، شکر، نمک، شیر، تخممرغ و یکی از زردهها را درون این حفره بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
سپس روی خمیر را بپوشانید و در حدود 20 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا اندکی حجمش افزایش یابد. حالا کره را کمکم به خمیر بیفزائید و آن را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا یکنواخت و نرم شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و دست کم یک ساعت یا تا زمانیکه حجم خمیر افزایش پیدا کند، در جای گرم نگه دارید.
آنگاه خمیر را به 24 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر در سینی چربکرده شیرینیپزی بچینید.
سپس به کمک دسته قاشق چوبی روی خمیرها حفرهای بسازید و با باقیمانده زرده تخممرغ، روی خمیر را زرین کنید و شکر تزئینی بپاشید.
سپس نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه نانها خنک شدند، داخلشان را با مربا پر کنید و با میوه دلخواهتان بیارائید.