روش تهیه :
آرد سبوسدار، آرد نان و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه در مركز آن حفرهای ایجاد كنید و 250 میلیلیتر از آب ولرم، عسل و مایه خمیر را درون این حفره بریزید و مخلوط نمایید. روی كاسه را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس باقیمانده آب را بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شود. چنانچه خمیر چسبناك بود، اندكی آرد به آن بیفزایید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را با نایلون بپوشانید و حدود 5/1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اكنون هوای داخل خمیر را بگیرید و گردو را به آن بیفزایید. آنگاه خمیر را به شكل توپ درآورید و روی سینی چربكرده قرار دهید. سپس روی خمیر را قدری تخت كنید و با گردو بیارایید. رویش را با دستمال مرطوب بپوشانید و 25-30 دقیقه، در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك با چاقوی تیز روی خمیر را به عمق تقریبی 3 میلیمتر برش دهید و تخممرغ بمالید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه نان را بپزید. سپس دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد كاهش دهید و حدود 40 دقیقه دیگر، نان را بپزید.