Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

نان گردو

نان گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه یك قرص نان :

آرد سبوسدار .................... 420 گرم    1300 كیلوكالری

آرد نان  .....................  140 گرم    470 كیلوكالری

نمك..................... 1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آب ولرم .................  525 میلی‌لیتر (حدود 2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری)    0 كیلوكالری

عسل ................ 1 قاشق غذاخوری    40 كیلوكالری

پودر مایه خمیر..................  1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

گردوی خرد كرده .................. 140 گرم    960 كیلوكالری

تخم‌مرغ همزده برای روی نان.................  1 عدد    80 كیلوكالری

روش تهیه :

آرد سبوسدار، آرد نان و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه در مركز آن حفره‌ای ایجاد كنید و 250 میلی‌لیتر از آب ولرم، عسل و مایه خمیر را درون این حفره بریزید و مخلوط نمایید. روی كاسه را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس باقیمانده‌  آب را بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شود. چنانچه خمیر چسبناك بود، اندكی آرد به آن بیفزایید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را با نایلون بپوشانید و حدود 5/1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اكنون هوای داخل خمیر را بگیرید و گردو را به آن بیفزایید. آن‌گاه خمیر را به شكل توپ درآورید و روی سینی چربكرده قرار دهید. سپس روی خمیر را قدری تخت كنید و با گردو بیارایید. رویش را با دستمال مرطوب بپوشانید و 25-30 دقیقه، در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك با چاقوی تیز روی خمیر را به عمق تقریبی 3 میلیمتر برش دهید و تخم‌مرغ بمالید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه  سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه نان را بپزید. سپس دمای فر را به 190 درجه‌ سانتیگراد كاهش دهید و حدود 40 دقیقه دیگر، نان را بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیناننان گردوپخت ناننان گردویینان سبوس دارطرز تهیه نان گردو تعداد بازديد: 1024 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است