آشپزباشی
در كاسه كوچكی مایه خمیر، آب و شكر را با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی در روی آن به وجود آید. آنگاه سیر پوست كنده را همراه با شیر بجوشانید و پس از خنك شدن، سیر را درون شیر له كنید.
سپس آرد و نمك را در كاسهای بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. اكنون مایه خمیر، مخلوط شیر و سیر، تخممرغ زده شده با چنگال و ارگانو را بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیری به دست آید.
حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد خمیر را در كاسه چربكردهای بگذارید؛ روی آن را بپوشانید و در حدود 1/5 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینك خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل بیضی درآورید و درون سینی چربكرده، با فاصله از یكدیگر قرار دهید. روی هر خمیر را با یك چاقوی تیز برشهائی ایجاد كنید و دوباره روی خمیرها را بپوشانید و در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آنها افزایش یابد.
حالا روی خمیر را با شیر مرطوب كنید و نمك درشت بپاشید. سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.