آشپزباشی - آرزو گنجی
ماست، بیکینگپودر، نمک، شیر، تخممرغ و کره را با در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون به کمک چاقوی تیز خمیر را به شکل + برش دهید به گونهای که به مرکز خمیر نرسد! آنگاه 4 گوشه خمیر به اندازه یک فندق درشت، از مایه میانی بگذارید و مطابق شکل آن را بپیچید.
اینک روی آنها را با پارچه سبکی بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. سپس روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و در مرکزشان زیتون بگذارید.
حالا نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 185 درجه سانتیگراد بپزید.