آشپزباشی
آرد، نمك، زردچوبه، كنجد و جعفری را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه بتدریج آب را بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را 10 دقیقه ورز دهید و به مدت تقریبی 2 ساعت در ظرف درداری قرار دهید.
سپس خمیر را دوباره ورز دهید و به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ در آورید. حالا هر یك از توپها را در كف دست تخت كنید، روی سطحی آردپاشی شده بگذارید و با وردنه به قطر 10 تا 15 سانتیمتر باز كنید. اكنون تابهای را با حرارت ملایم داغ كنید و خمیرها را در آن تابه بپزید وقتی حبابهای ریزی روی نان ظاهر شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز بپزد.
حالا نانها را یكییكی با انبر روی شعله مستقیم با حرارت ملایم نگه دارید. بعد قدری شعله را زیاد كنید تا نان پف كند و آماده شود. سپس آن را از روی شعله كنار بكشید و پس از آنكه سرد شد، استفاده نمائید.
یادآوری: تهیه این نان، نیاز به دقت دارد. زیرا اگر كوچكترین سوراخی در خمیر ایجاد شود، نان پف نخواهد كرد.