آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، شکر و مایه خمیر را در کاسۀ کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه نمک،کره و مایه خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسۀ چرب کرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
حالا هر بار چانههایی به وزن 40 گرم از خمیر فراهم کرده بردارید و به درازای 40 سانتیمتر رول کنید و آن را دور سوسیس بپیچید و در سینی چرب کرده بگذارید.
سپس روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید. اکنون نانهای سوسیس را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.