آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
مایه خمیر، نیمی از شیر و 1 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال و تخمیر شود.
سپس آرد، باقیمانده شکر، کره، تخممرغ، شیر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید.
آنگاه این مخلوط را با همزن برقی و با مفتول مخصوص خمیر هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 45 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر زیاد شود.
اکنون خمیر را 2 قسمت کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
سپس هر قسمت را به اندازه 12×18 سانتیمتر باز کنید و رویش کرم لیمو بمالید و خمیر را تا کنید.
اینک خمیر را از درازا به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و هر یک را بتابانید و به دور خودش بپیچید.
آنگاه خمیرها را در سینی شیرینیپزی بچینید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا حجمشان زیاد شود.
اینک روی خمیرها کره بمالید و شکر بپاشید و بریوش را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه بریوش پخت و طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه کرم لیمو
یکچهارم پیمانه آب لیمو را همراه با یک قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 3 قاشق سوپخوری آرد ذرت و یکدوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و 20 گرم کره به کرم افزوده و مخلوط نمائید.
حالا رویش را بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود.