روشتهیه
روغن زیتون را در ماهیتابه متوسطی ریخته و به همراه فلفلهای دلمهای روی شعله متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید و در این حین آویشن را نیز اضافه کنید، سپس پیازچه را اضافه و حرارت را خاموش کنید. مواد در ظرف دیگری ریخته و اجازه دهید خنک شوند و گشنیز را نیز به آن اضافه کنید(لازم است فلفلها تردی خود را حفظ کرده و کاملاً نرم نشوند).
قالب مربع 20 سانتیمتری را با قلممو چرب و آرد پاشی کنید. فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماست و شیر را در کاسه متوسطی با هم مخلوط کنید. آردها، زیره، رنده پوست لیمو، نمک، فلفل قرمز تند و جوششیرین را با هم مخلوط کنید. روغن مایع، شکر، تخممرغها و آبلیمو را با مفتول سیمی با هم مخلوط کنید و مخلوط آردها را به آن اضافه کرده و در حد یکدست شدن و باز شدن گلولههای آرد با مفتول سیمی هم بزنید. سپس مخلوط فلفل دلمهای را اضافه کرده و کمی با مواد مخلوط کنید. خمیر را که حالت شل دارد زیاد هم نزنید و در قالب ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه طبخ کنید تا طلایی رنگ شود. آن را با سیخ چوبی امتحان کنید، اگر مواد به آن نچسبید، پخته است. نان را از فر و سپس از قالب خارج کرده و بصورت نیمگرم یا داغ به همراه سوپ یا در کنار خوراکهای مختلف سرو کنید. همچنین میتوانید کمی پنیر خامهای را با کمی نمک، فلفل قرمز، سبزیجات، ادویه دستور و لیموترش مخلوط کرده و کمی مایونز یا ماست خامهای به آن بیفزاید تا به حد دلخواه رقیق گردد و به عنوان کرم در کنار این نان برای میان وعده یا عصرانه مصرف کنید.