آشپزباشی - مریم امیری
مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید.
آنگاه مواد خشک را در ظرف مناسبی بریزید و کره، تخممرغ و مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزائید و مواد را خمیر کنید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. در این میان، همه مواد میانی را با هم مخلوط کنید.
اکنون خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به اندازه 20×40 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی یکی از خمیر ها بمالید.
سپس خمیر دیگر را روی مواد میانی بگذارید و خمیر را به نوارهای 2 سانتیمتری برش دهید.
اینک هر نوار را از وسط دو لا کنید و به هم بتابانید و در سینی شیرینیپزی قرار دهید.
آنگاه روی خمیرها را با سلفون چربکرده بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.
سپس روی خمیرها زردة تخممرغ بمالید و نانها را به مدت تقریبی20 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.