آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
پنیر را رندهكنید و 3 قاشق از آن بردارید و كنار بگذارید. آرد را در كاسهای بریزید، بقیهی پنیر، بیكینگپودر و نمك را با آن مخلوط سازید.
حالا كره را خرد نمائید و با مواد مخلوط كنید تا به شكل خردهنان درآید. آنگاه شیر و تخممرغ را نیز به مخلوط بیفزائید تا به شكل خمیر درآید.
بعد كمی ورز دهید تا خمیر صاف و یكدست شود.
اكنون خمیر را به 7 قسمت مساوی تقسیم سازید و هر تكه را گلوله كنید و در سینی شیرینیپزی چربكرده، با فاصله از یكدیگر بچینید.
اینك پنیركنار گذاشته را با خامه مخلوط نمائید و روی هر تكه خمیر، مقداری بگذارید، كنجد یا سیاهدانه بپاشید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25 -30 دقیقه قراردهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.