Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

نان ميوه

نان ميوه

shooroshirin5

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 7 گرم

 

شكر 50  گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

كره 50 گرم

 

زرده‌‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 400- 500 گرم

 

بادام پرك بو داده یك‌دوم پیمانه

 

مواد لازم میانی

 

كره‌ی نرم 40 گرم

 

كمپوت سیب خردكرده یك قوطی (410 گرم)

 

آلوی سیاه خردكرده یك‌سوم پیمانه

 

زردآلوی خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

پودر شكر 160 گرم (1پیمانه)

 

شیر 2-3 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

مایه‌خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی آن را بپوشانید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه شیر، كره و یك‌قاشق‌سوپخوری از شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره، آب شود.

بعد از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. زرده‌های تخم‌مرغ و وانیلین را نیز بیفزائید. نمك و سه پیمانه از آرد را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مخلوط سازید، وسط مواد را گود كنید.

سپس مخلوط شیر و مایه‌خمیر عمل آمده را به آرد بیفزائید. در صورت نیاز بقیه‌ی آرد را نیز اضافه كنید تا خمیری نرم به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ‌شده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت در جای گرم نگه‌دارید. اكنون دوباره خمیر را كمی ورز دهید و به اندازه‌ی 20×75 سانتیمتر باز كنید.

اینك با مواد میانی و بقیه‌ی شكر، تمام سطح خمیر را بپوشانید و از طول رول كنید؛ دو سر این رول را به هم بتابانید و در دو طرف حلقه‌ی خمیر بچسبانید تا به شكل پرتزل درآید.

سپس خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید، دوباره روی خمیر را بپوشانید و در حدود 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید.

حالا سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی40 – 45 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. پس از خنك شدن كامل نان، مایه‌ی رویه را گرم گرم روی نان بریزید و بادام را بپاشید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

همه‌ی مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

پودر شكر، شیر و وانیلین را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا تمام مواد یكدست و روان شود.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانپخت ناننان خانگیدستور ناننان ميوهپودر مایه خمیر تعداد بازديد: 1575 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است