آشپزباشی - ليلا آياني صفت :
روش تهیه :
مايهخمير، يك قاشق سوپخوري از شكر و آب را در كاسهاي بريزيد و مخلوط كنيد. روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايهخمير فعال شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسهي ديگري بريزيد و باقيماندهي شكر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد. سپس كره، تخممرغها، شير و مايهخمير عمل آمده را نيز اضافه كنيد و مواد را كاملاً با هم مخلوط نمائيد تا خميري به دست آيد. حالا خمير را خوب ورز دهيد تا كاملاً صاف و يكدست شود. بعد آن را در كاسهي چربكردهاي بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود. اكنون خمير را ده قسمت كنيد و هر قسمت را به شكل دايره باز كنيد و از مواد مياني در وسط خمير دهيد و لبههاي خمير را به كمك قلممو با آب نمناك كنيد. حالا خمير را رول كنيد و به شكل هلال در آوريد و چندين برش روي خمير ايجاد نمائيد. اكنون خميرهاي فرمداده را در سيني چربكرده، با فاصله از هم قرار دهيد. اينك روي خميرها را بپوشانيد و صبر كنيد تا دوباره حجيم شوند. حالا روي خميرها را با زردهي تخممرغ و خامه، مرطوب سازيد و در فرگرمشده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، به مدت تقريبي 40 دقيقه قرار دهيد تا نانها بپزند و طلائي رنگ شوند.
روش تهيهي مواد مياني
بادام، شكر، هل و سفيدهها را، با هم مخلوط سازيد تا به شكل خمير درآيد.