Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

نان شیرینی زنجفیلی

نان شیرینی زنجفیلی

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 برش

 آرد  450 گرم

شکر قهوه‌ای روشن  180 گرم

پودر زنجفیل 2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

کرم تارتار 1 قاشق چایخوری

کره 225 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

فر  را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب نمائید.

آن‌گاه مواد خشک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را با آن مخلوط سازید.

سپس مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و فشرده کنید. حالا نان شیرینی را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

همینکه شیرینی را از فر درآورید، آن را به 12 برش تقسیم کنید ولی برش‌ها را جدا نکنید!

اکنون صبر کنید تا شیرینی کاملا خنک شود و بعد  آن را از قالب جدا کنید و در صورت دلخواه شیرینی را به برش‌های کوچکتر تقسیم کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری:

1: مراقب باشید که پس از مخلوط کردن کره با مواد خشک، مواد به شکل خمیر در نیاید!

2: این نان شیرینی می‌تواند میان وعده مناسبی برای دانش‌آموزان باشد که میل کردن آن همراه با فنجانی شیر یا هر نوشیدنی دلخواه دیگر، دلپذیر و دلچسب است.

برچسب ها: آموزش پخت انواع ناننان زنجفیلیآشپزباشیافسانه ظروفینان های شیریننان شیرینی زنجفیلیطرز تهیه نان شیرینی زنجفیلیمواد لازم برای تهیه نان یرینی زنجفیلی تعداد بازديد: 1616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است