Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

نان سیر قالبی

نان سیر قالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 قرص نان

شیر 600 میلی لیتر (حدود دو و یک‌دوم پیمانه)

شکر 1 قاشق سوپخوری

پودر مایه خمیر  1 قاشق سوپخوری

نمک 2 قاشق چایخوری

پرک فلفل قرمز (پول بی‌بر)  2 قاشق چایخوری

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

آرد  800 گرم

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

سیر رنده کرده 3 حبه

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی‌گیلاسی  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

یک دوم پیمانه از شیر، شکر و مایه خمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن گاه باقیمانده شیر، نمک، فلفل، روغن زیتون و مایۀ خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چرب کرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون کف و دیوارۀ قالب را به قطر26 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

اینک روی کاغذ را نیز چرب کنید و خمیر را در قالب بگذارید و رویش را بپوشانید و 30 دقیقة دیگر، در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

سپس سس سیر را با قلمو روی خمیر بمالید و گوجه فرنگی‌های گیلاسی را در آن فرو کنید. آن‌گاه نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

روش تهیه سس سیر: همه مواد را باهم مخلوط کنید.

برچسب ها: آموزش پخت انواع ناننان سیرنان سیر قالبیطرز تهیه انواع نانمواد لازم برای تهیه نان سیر تعداد بازديد: 1234 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است