آشپزباشی - آرزو گنجی
یک دوم پیمانه از شیر، شکر و مایه خمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آن گاه باقیمانده شیر، نمک، فلفل، روغن زیتون و مایۀ خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چرب کرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون کف و دیوارۀ قالب را به قطر26 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
اینک روی کاغذ را نیز چرب کنید و خمیر را در قالب بگذارید و رویش را بپوشانید و 30 دقیقة دیگر، در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
سپس سس سیر را با قلمو روی خمیر بمالید و گوجه فرنگیهای گیلاسی را در آن فرو کنید. آنگاه نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس سیر: همه مواد را باهم مخلوط کنید.