روش تهیه :
ابتدا پودر خمیر ترش را در آب ولرم بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا عمل آید. سپس شیر را گرم كرده، شكر را با آن مخلوط كنید تا حل شود آن گاه به آرد سفید الک شده اضافه كنید تا كم|كم با هم مخلوط شوند. روغن را افزوده و خوب ورز دهید تا كاملا مخلوط شوند. در پایان مقداری زردچوبه به همراه بیكینگ|پودر و خمیرترش عمل آمده به آن اضافه و خوب با هم مخلوط كنید. این خمیر را دو ساعت استراحت دهید. بعد از آن خمیر را باز كرده، روی آن را با چنگال نقش بیندازید و به شكل مثلث برش بزنید، كمی كنجد بپاشید و داخل فری كه از قبل با حرارت ۲۵۰ درجه|سانتی|گراد گرم شده باشد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. (بهتر است از قبل كف سینی فر چرب شود تا مواد به آن نچسبد).