آشپزباشی - آرزو گنجی
نیمی از شیر ولرم،یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه باقیمانده شیر، شکر، تخم مرغ، نمک، کره، وانیل و مایه خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکره بگذارید.
رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.
اکنون قالبهای مینی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید و هر بار چانههایی به وزن 23 گرم از خمیر بردارید.
آنها را به شکل توپ درآورید و در قالب قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا حجمشان افزایش یابد.
اکنون روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و نانها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید .
همینکه نانها خنک شدند، شکلات صبحانه را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده کوچک بریزید و داخل نانها را با شکلات پر کنید.