ماهنامه آشپزباشی - نان کره ای قالبی
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد و كنار بگذاريد. آنگاه مايه خمير، 1 قاشق چايخوری از شكر و يكچهارم پيمانه از آب ولرم را در كاسه كوچکی بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود .
سپس باقيمانده آب، شير و تخممرغ را همراه با مايه خمير عمل آمده، درون آرد بريزيد و هم بزنيد تا مواد خمير شود. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده ورز دهيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه خمير را به شكل توپ درآوريد و در كاسه چربكرده بگذاريد. رويش را بپوشانيد و در حدود 1 ساعت كنار بگذاريد تا حجم خمير افزايش پيدا كند.
اينك خمير را با وردنه باز كنيد و با برشگری به قطر 6 سانتيمتر قالب بزنيد. اكنون خميرهای قالب زده را در قالب كمربندی به قطر 24 سانتيمتر كنار هم و دايرهوار بچينيد و رويشان كره بماليد.
وسط قالب را نيز به همين ترتيب پر كنيد و كره باقيمانده را روی خميرها بريزيد. آنگاه روي قالب را با سلفون بپوشانيد و در حدود نيم ساعت كنار بگذاريد تا حجم خميرها افزايش يابد و قالب را پر كند.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بگذاريد و نان را به مدت تقريبي 25-30 دقيقه بپزيد.