تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
انجیرها را بشوئید، خرد كنید و همراه با نیمی از آب پرتقال و پوست پرتقال، در كاسهی كوچكی بریزید و 30 دقیقه، كنار بگذارید. آنگاه آب، شكر و مایه خمیر را در كاسهی كوچك و مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در حدود 10 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.
حالا نمك و 400 گرم از آرد را در كاسهی دیگری بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید. سپس عسل، باقیماندهی آب پرتقال و مایه خمیر ورآمده را نیز درون خمیر بریزید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و انجیر را همراه با آب پرتقال، به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
چنانچه خمیر، بیش از حد چسبنده بود، باقیماندهی آرد را به آن بیفزائید. اینك خمیر را در كاسهی چربكرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود. اكنون خمیر را در قالب چربكردهی لوف به اندازه 6×13×23 سانتیمتر، بگذارید.
روی قالب را بپوشانید و در حدود 25 دقیقه، به خمیر، استراحت دهید. اینك روی خمیر، شیر بمالید و قالب را در فر بگذارید تا نان به مدت تقریبی 30-35 دقیقه با دمای 190درجهی سانتیگراد بپزد.