تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه مایهخمیر، شكر و یكچهارم پیمانه آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن به وجود آید.
سپس 430 گرم از آرد را همراه با نمك و شیر خشك، در كاسه بزرگتری بریزید و سیبزمینی و پیازچه را به آن بیفزائید. حالا مایه خمیر ورآمده و یك پیمانه آب ولرم به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون باقیمانده آرد را كمكم درون خمیر بریزید و مخلوط كنید. خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و یك ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
اینك خمیر را به 12 قسمت مساوی ببرید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید. آنگاه توپهای خمیر را به شكل زیبائی در قالب بچینید و رویش را بپوشانید.
حال 45 دقیقه دیگر، به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس مخلوط سفیده تخممرغ و آب را روی خمیر بمالید و تخمه آفتابگردان را رویش بپاشید.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، نان را بپزید.