Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

نان سیب‌زمینی

نان سیب‌زمینی

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر 7 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

شیرخشك 2 قاشق سوپخوری

 

سیب‌زمینی پخته و پوره كرده 230 گرم

 

پیازچه خرد كرده 25 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

سفیده تخم‌مرغ برای روی نان 1 عدد

 

آب 2 قاشق چایخوری

 

مغز تخمه آفتابگردان برای روی نان به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه مایه‌خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن به وجود آید.

سپس 430 گرم از آرد را همراه با نمك و شیر خشك، در كاسه بزرگ‌تری بریزید و سیب‌زمینی و پیازچه را به آن بیفزائید. حالا مایه خمیر ورآمده و یك پیمانه آب ولرم به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون باقیمانده آرد را كم‌كم درون خمیر بریزید و مخلوط كنید. خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و یك ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

اینك خمیر را به 12 قسمت مساوی ببرید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید. آن‌گاه توپ‌های خمیر را به شكل زیبائی در قالب بچینید و رویش را بپوشانید.

حال 45 دقیقه دیگر، به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس مخلوط سفیده تخم‌مرغ و آب را روی خمیر بمالید و تخمه آفتابگردان را رویش بپاشید.

اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش نانناننان سیب‌زمینینان با سیب زمینیمواد لازم نان سیب زمینی تعداد بازديد: 2427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است