تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
مایه خمیر، زردچوبه، پیاز، آرد و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب را كمكم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی، حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده قرار دهید.
رویش را بپوشانید و در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید.
اكنون روی خمیرها را بفشارید تا قدری تخت شوند. خمیرها را با فاصله، در سینی چربكرده بچینید، روی سینی را بپوشانید و حدود نیمساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.
اینك مواد رویه را روی خمیرها بریزید و كنجد و سیاهدانه بپاشید. سپس سینی را در فر گرمكرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، بپزید.
یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس زرد چوبه را به آن بیفزائید.