آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پودر بادام، شكر، سفیده تخممرغ و وانیلین را، در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط سازید. اكنون مخلوط را چرخ كنید. مایه به دست آمده، میباید كمی سفت باشد. چنانچه مایه شل بود با افزودن قدری پودر بادام، آن را سفت كنید. سپس سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
مایه را داخل كیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و گلهای كوچكی از آن، با فاصله روی سینی بگذارید. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10- 15 دقیقه قرار دهید تا نان غرابی بپزد. پس از خنك شدن، آن را در ظرف دردار نگهداری كنید.