آشپزباشی - افسانه ظروفی
شیر، 250 گرم از آرد و باقیمانده مواد لازم را بهجز گوجهفرنگی و ریحان در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه باقیمانده آرد را کم کم بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجمش افزایش پیدا کند (حدود 1 ساعت).
حالا هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و آن را دوباره اندکی ورز دهید.
سپس گوجهفرنگی و ریحان را به خمیر بیفزائید و خمیر را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 30-45 دقیقه دیگر، در جای گرم نگه دارید تا حجمش زیاد شود.
اکنون روی خمیر شیر بمالید و اندکی آرد بپاشید و رویش برشهایی ایجاد کنید.
اینک نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: مصرف این ناه همراه با انواع سوپ و سالاد، دلچسب و مطلوب است.