ماهنامه آشپزی - نان شکلاتی
مايه خمير، 1 قاشق چايخوری از شكر و يكچهارم پيمانه از شير ولرم را در كاسه كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد رويش را بپوشانيد و كنار بگذاريد تا مایه خمير فعال شود و حبابهایی روی آن ظاهر گردد.
آنگاه آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنيد و باقيمانده شكر، باقيمانده شير و كره را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.
حالا خمير را خوب ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذاريد. رويش را بپوشانيد و نيم ساعت در جاي گرم نگه داريد تا حجمش دو برابر شود.
اكنون خمير را به 6 قسمت مساوی تقسيم كنيد و هر قسمت را به شكل توپ درآوريد. سپس هر قسمت را قدری با وردنه باز كنيد و يك قاشق سوپخوری كرم شكلات وسط خمير بگذاريد و آن را خوب ببنديد.
حالا دوباره روی خمير وردنه بكشيد و آن را به شكل بیضی درآوريد و 8-10 برش مورب روی خمير ايجاد كنيد.
اينك خمير را از درازا رول كنيد و دو سر خمير را به هم بچسبانيد و در سینی شيرینی پزی دارای كاغذ روغنی قرار دهيد. روي سيني را بپوشانيد و حدود يكربع ساعت كنار بگذاريد.
اكنون روي خميرها تخممرغ بماليد و نان را به مدت تقريبي 15-20 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد.