تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
مایهخمیر، یک پیمانه از آرد، یک چهارم پیمانه از شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه باقیمانده آرد، نمک، پوست پرتقال، کره، تخممرغها و مایهخمیر عمل آمده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسبی بهدست آید (چنانچه خمیر چسبنده بود، قدری آرد بیفزائید). اینک خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید، روی کاسه را بپوشانید و یک و نیم تا دو ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.
حالا خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به درازای 60 سانتیمتر رول کنید و آن را اندکی بتابانید و در قالب کمربندی چربکرده به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. سپس روی قالبها را بپوشانید و 2 ساعت کنار بگذارید تا حجم قالبها از خمیر پر شود.
حالا روی خمیرها مخلوط سفیده تخممرغ و شیر بمالید و کنجد بپاشید. قالبها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و نانها را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.