آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
فر را با دمای 170درجهی سانتیگراد گرم كنید. آرد، بیكینگپودر، بیكینگ سودا و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه كره را قدری با همزن برقی بزنید تا نرم شود. سپس عسل، تخممرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مواد خشك و آب پرتقال را بهطور یك در میان به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید و در آخر گردو را نیز اضافه كنید.
حال مایه را در قالب لوف چربكرده، به اندازهی 13×23سانتیمتر -كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید، - بریزید و به مدت تقریبی 60-70 دقیقه در فر بپزید.
مصرف این نان همراه با چای عصر بسیار مطلوب و دلپذیر است.