آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
دانه چیا را در یک چهارم پیمانه آب بخیسانید.
آنگاه آرد، مایه خمیر، نمک، کره، دانه چیا و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و در حدود 40 دقیقه کنار بگذارید.
حالا هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و خمیر را در قالب چربکرده لوف به اندازه 10×20×10 (عرض، طول و ارتفاع) قرار دهید و رویش را بپوشانید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا قالب از خمیر پر شود.
اکنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و نان را 10 دقیقه در فر بپزید.
سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و20 دقیقه دیگر نان را بپزید. اینک نان را روی پنجره فلزی خنک کنید.
یادآوری
* چنانچه خمیر هنگام ورز دادن خشک بود و به آب بیشتری نیاز داشت، کم کم به آن آب بیفزائید.
* چیا (chia) گیاهی یک ساله از خانواده نعناعیان است و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 میباشد.