آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، مایه خمیر و بهبود دهنده را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه شکر،کره، شیر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شده و مایه گرم شود.
سپس تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد را کم کم به این مایه بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر را ورز دهید و آن را در کاسه چربکرده بگذارید. روی کاسه را بپوشانید و در حدود یک ساعت خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
یک ظرف کاملا گود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و خمیر را در ظرف بگذارید و روی ظرف را با سلفون کاملا بپوشانید.
اینک خمیر را به چانه های ۴۰ گرمی تقسیم کنید و وسط هر خمیر یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را جمع کنید تا به شکل توپ درآید.
سپس خمیرهای پر کرده را در قالب دارای کاغذ روغنی بچینید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش پیدا کند.
حالا روی خمیرها از مواد رویه بمالید و اندکی کنجد یا تخم خرفه بپاشید و نانها را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: پودر نارگیل و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را به جز کنجد و تخم خرفه با هم مخلوط کنید.
یادآوری: برای ترد شدن کف نانها میتوانید هنگام پختن نان، ظرف آبی را کف فر بگذارید.