Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 23 آذر 1403 - 08:26

نان با كرم وانیلی

نان با كرم وانیلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 4 قاشق چایخوری

 

شیر 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

كره نرم 185 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

گیلاس به میزان لازم

 

آرد نان حدود 300 -350 گرم

 

مواد لازم برای رویه نان

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

خامه 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه كرم

 

شكر 50 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

مایه خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و شیر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه كره، تخم‌مرغ‌ها، نمك، پوست پرتقال و شكر باقیمانده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و آرد را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

حالا خمیر را به مدت تقریبی ده دقیقه، روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده، بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت، در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود. اكنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و 30 ثانیه ورز دهید.

سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و در قالب چربكرده، به گنجایش 2 لیتر، بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 35 دقیقه، كنار بگذارید تا حجمش 2 برابر شود.

اینك مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه را روی خمیر بمالید و به مدت تقریبی 30 -35 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه نان خنك شد، داخلش را خالی كنید و با كرم خنك شده پر نمائید. سپس آن را با گیلاس بیارائید.

روش تهیه كرم: شكر، آرد ذرت، شیر، زرده تخم‌مرغ و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.

یادآوری: می‌توانید برای آراستن این نان از كمپوت گیلاس نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش نانناننان با كرم وانیلیروش تهيه نانمواد لازم نان وانيليآشپزي با وانيلنان كرم وانيلي تعداد بازديد: 1661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين نان چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است