تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
مایه خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و شیر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه كره، تخممرغها، نمك، پوست پرتقال و شكر باقیمانده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و آرد را كمكم اضافه كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
حالا خمیر را به مدت تقریبی ده دقیقه، روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده، بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت، در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود. اكنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و 30 ثانیه ورز دهید.
سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و در قالب چربكرده، به گنجایش 2 لیتر، بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 35 دقیقه، كنار بگذارید تا حجمش 2 برابر شود.
اینك مخلوط زرده تخممرغ و خامه را روی خمیر بمالید و به مدت تقریبی 30 -35 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه نان خنك شد، داخلش را خالی كنید و با كرم خنك شده پر نمائید. سپس آن را با گیلاس بیارائید.
روش تهیه كرم: شكر، آرد ذرت، شیر، زرده تخممرغ و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.
یادآوری: میتوانید برای آراستن این نان از كمپوت گیلاس نیز استفاده كنید.