Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:26

نانچای كره‌ ای

نانچای كره‌ ای

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 2 قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

آب ولرم  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آرد 450 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم شده 135 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكر 30 گرم

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

مایه‌خمیر، شكر و یك چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی دیگری بریزید و در مركزش حفره‌‌ای ایجاد كنید، سپس 35 گرم از كره، باقیمانده‌ی آب و مایه‌خمیر فعال شده را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در حدود 1 ساعت استراحت دهید.

اكنون خمیر را با وردنه، روی سطح آردپاشی شده، به اندازه 20×30 سانتیمتر باز كنید، باقیمانده‌ی كره را روی دوسوم از خمیر بمالید و خمیر را چهارلا تا كنید و وردنه بكشید.

سپس زیر و روی خمیر آرد بپاشید تا به میز نچسبد. 3 بار عمل تا زدن خمیر را پشت سر هم تكرار نمائید.

حالا خمیر را به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر باز كنید و در سینی چربكرده‌ای به اندازه‌ی خمیر پهن كنید.

دوباره روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا حجمش دو برابر شود و قالب را پر كند.

اكنون روی خمیر روغن مایع بمالید، شكر و دارچین بپاشید و با چاقوی تیز برش‌های كم‌عمق منظمی به شكل لوزی‌ روی آن ایجاد كنید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانخمیر نانمایه خمیردستور تهیه نانآشپزباشینانچای كره‌ ای تعداد بازديد: 1600 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟