آشپزباشی
مایهخمیر و قدری آرد در كاسهای بریزید و قدری از آب ولرم به آن بیفزائید، روی ظرف را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایهخمیر، فعال شود. آنگاه باقیمانده آب و روغن جامد را با آرد مخلوط كنید و مایهخمیر را به آن اضافه كنید و ورز دهید تا خمیر یكدستی حاصل شود.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. حالا هر بار به اندازه یك گردو از خمیر بردارید و آن را كمی تخت كنید و قدری از مایه میانی لای آن بگذارید، خمیر را جمع كنید و با فشار دست، كمی آن را تخت كنید و در داخل سینی فر (تاون) بچینید.
اكنون روی خمیرها را مهر بزنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه بپزید.
یادآوری: این شیرینی مخصوص، از سوغاتیهای گرگان به شمار میآید.
روش تهیه مواد میانی
خرما، هل و گلاب را، كمی در روغن تفت دهید. بعد آن را ورز دهید تا خمیر شود.