آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع را به اندازه 23 سانتیمتر، چرب کنید. آنگاه میوههای خشک را با چای مخلوط کنید و کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.
سپس آرد، بیکینگپودر، دارچین، هل، زنجفیل و شکر را با هم مخلوط کنید، کره را بیفزائید و با سر انگشتانتان با آرد مخلوط کنید. حالا خامه را به مخلوط چای و میوه خشک بیفزائید و آن را درون مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا خمیر شود.
اکنون خمیر را اندکی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت دو و نیم سانتیمتر پهن کنید. اینک خمیر را با برشگر به قطر پنج و نیم سانتیمتر قالب بزنید و آنها را کنار هم، در قالب بچینید.
آنگاه قدری شیر رویش بمالید و قالب را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر قرار دهید تا اسکن بپزد. در صورت دلخواه، نان اسکن را همراه با کره و مارمالاد میل کنید.