تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
مایهخمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و ده دقیقه كنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه آرد نان، آرد سبوسدار و نمك را در كاسهی بزرگی بریزید و باقیماندهی آب ولرم و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسهی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
دو عدد قالب لوف به ابعاد 13×23 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. اكنون خمیر را نصف كنید و هر تكه را به شكل مستطیل 23× 35 سانتیمتری باز كنید.
روی خمیرها با قلممو تخممرغ بمالید و مایهی میانی را رویشان بریزید و پهن كنید و قدری نمك و فلفل بپاشید.
سپس خمیرها را از طول رول كنید و در قالبها بگذارید. اینك روی خمیرها را بپوشانید و دستكم نیم ساعت صبر كنید تا حجمشان دو برابر شود.
اكنون روی خمیرها شیر بمالید و به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر گرم شده با دمای 190 درجهی سانتیگراد بپزید.
روش تهیهی مایهی میانی: كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
آنگاه پیازچه و سیر را در آن تفت دهید و بعد جعفری را بیفزائید و تفت دهید. سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود.