Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 15 مهر 1403 - 04:35

نان سبزی حلزونی

نان سبزی حلزونی

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 600 میلی‌لیتر (حدود دو و یك‌دوم پیمانه)

 

آرد نان 420 گرم

 

آرد سبوسدار  505 گرم

 

نمك 3 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

نمك و فلفل سیاه برای روی خمیر كمی

 

شیر به میزان لازم

 

 مواد لازم میانی

 

كره 30 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 150 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

جعفری خرد كرده 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

مایه‌خمیر، شكر و یك‌‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی‌ كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و ده دقیقه كنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد نان، آرد سبوسدار و نمك را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و باقیمانده‌ی آب ولرم و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

دو عدد قالب لوف به ابعاد 13×23 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. اكنون خمیر را نصف كنید و هر تكه را به شكل مستطیل 23× 35 سانتیمتری باز كنید.

روی خمیرها با قلم‌مو تخم‌مرغ بمالید و مایه‌ی میانی را رویشان بریزید و پهن كنید و قدری نمك و فلفل بپاشید.

سپس خمیرها را از طول رول كنید و در قالب‌ها بگذارید. اینك روی خمیرها را بپوشانید و دست‌كم نیم ساعت صبر كنید تا حجمشان دو برابر شود.

اكنون روی خمیرها شیر بمالید و به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر گرم شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی: كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

آن‌گاه پیازچه و سیر را در آن تفت دهید و بعد جعفری را بیفزائید و تفت دهید. سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش ناندستور پخت نانمایه خمیرنان خانگینان سبزی حلزونینان سبزیجات تعداد بازديد: 1275 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است