تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
دو و یك دوم پیمانه از آرد، مایهخمیر، شیرخشك و نمك را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و هم بزنید. آنگاه آب آناناس، آب، كره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا مایعات را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون تخممرغها و رنگ خوراكی را افزوده و 3دقیقه با همزن برقی بزنید.
سپس باقیمانده آرد را كمكم درون خمیر بریزید و با مفتول خمیر زن، هم بزنید تا خمیر صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و در قالب چربكرده به قطر بیست و دو و نیم تا بیست و پنج سانتیمتر قرار دهید.
اینك روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر، در دمای محیط نگه دارید. آنگاه مخلوط تخممرغ و آب را روی خمیر بمالید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود.