آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
پودر مایهی خمیر، عسل، شیر وكره را در كاسهای بریزید، روی آن را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود و حبابهائی روی آن ظاهر گردد.
آنگاه آرد و نمك را در كاسهی دیگری بریزید و مایهخمیر ور آمده و تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
بعد خمیر را درون كاسهی چربكردهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
اینك خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به شكل لوله درآورید. تكههای خمیر را روی سینی چربكرده قرار دهید و به هم ببافید.
سپس روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا حجمش دو برابر شود.
اكنون روی خمیر مخلوط، زردهی تخممرغ و شیر بمالید و خمیر را در فر گرم شده با دمای 190 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40-45 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.