آب، شكر و مایهخمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و 5 دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود.
در یك ظرف دیگر، آرد، نمك، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایهخمیر عملآمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید، در كاسهی چربكردهای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شكل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.
سپس روی سینی چربكرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شكل دهید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه كنار بگذارید.
بعد رویهی خمیر را بمالید و كنجد بپاشید. آنگاه در فر (تاون) گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.
روش تهیهی رویه
آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژلهای درآید.