آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
دو عدد نان تست را روی هم بگذارید. آنگاه با وردنه رویش بکشید تا پهن و فشرده شود.
حالا با کاتر گرد قالب بزنید.
سپس نانها را در تخممرغ زده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.
اینک در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. نانها در روغن پف میکنند.
حالا نانهای پف کرده را از وسط به دو قسمت برش بزنید و درون آن را با مواد فراهم کرده پر کنید.
روش تهیه مواد میانی
بیکن را در روغن زیتون تفت دهید.
آنگاه پیازچه را افزوده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
حالا از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود. سپس خیارشور، گوجهفرنگی و سس مایونز را بیفزائید و ترکیب کنید.