Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 16:36

تُست‌های پفکی

تُست‌های پفکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

نان تست12 ورق

تخم‌مرغ همزده2 عدد

نمک و فلفلبه میزان لازم

آرد سوخاریبه میزان لازم

روغنبه میزان لازم

 مواد میانی

بیکن خرد کرده1 پیمانه

روغن زیتون1 قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد کرده2 قاشق سوپخوری

خیارشور ریز خرد کردهیک‌چهارم پیمانه

فیلة گوجه‌فرنگی ریز خرد کردهیک‌سوم پیمانه

سس مایونز 2-3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

دو عدد نان تست را روی هم بگذارید. آن‌گاه با وردنه رویش بکشید تا پهن و فشرده شود.

حالا با کاتر گرد قالب بزنید.

سپس نان‌ها را در تخم‌مرغ زده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.

اینک در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. نان‌ها در روغن پف می‌کنند.

حالا نان‌های پف کرده را از وسط به دو قسمت برش بزنید و درون آن را با مواد فراهم کرده پر کنید.

روش تهیه مواد میانی

بیکن را در روغن زیتون تفت دهید.

آن‌گاه پیازچه را افزوده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.

حالا از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود. سپس خیارشور، گوجه‌فرنگی و سس مایونز را بیفزائید و ترکیب کنید.

برچسب ها: شیرینیآشپزباشینان تستشور و شیرینتست پفکیتست تعداد بازديد: 937 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟