تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
مایه خمیر، شكر و آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی داغ نشود.
كره را نیز در ظرف دیگری بریزید و شیر و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید.
اكنون آرد را كمكم افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسهای كه آرد پاشیدهاید، بگذارید. رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت، در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.
اكنون هر بار به اندازه یك نارنگی از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و رویشان را اندكی پهن كنید. سپس روی هر خمیر یك قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و دوباره خمیر را به شكل توپ درآورید. اینك خمیرها را با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید، رویش را بپوشانید و در حدود نیمساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا دوباره حجم خمیر افزایش یابد.
حالا روی خمیرها را اندكی تخت كنید و مهر بزنید. سپس مواد رویه را رویشان بمالید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. زردچوبه و زنجفیل را بیفزائید و قدری تفت دهید. آنگاه آرد و شكر را افزوده و هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.