آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
مایهخمیر، شکر و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
حالا آرد، نمک، تخممرغ، کره و مایهخمیر عمل آمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. اکنون کرنبری را به خمیر بیفزائید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
سپس خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ درآورید.
حالا هر یک از خمیرها را باز کنید و اندکی از مواد میانی را درون آن بگذارید و خمیر را ببندید. اینک خمیر را برگردانید و رویش وردنه بکشید.
خمیرها را با فاصله از یکدیگر، در سینی چربکرده بچینید و رویش را بپوشانید. پس از 30 دقیقه، سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بگذارید و کلوچهها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر خامهای و شکر را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.