تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحرسامانی
آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و مایه خمیر را همراه با 1 قاشق چایخوری از شكر و یك چهارم پیمانه آب ولرم، در كاسه كوچكی بریزید. روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن به وجود آید.
اكنون مخلوط آرد، باقیمانده شكر، روغن زیتون و مایه خمیر ورآمده را كاسه همزن برقی بریزید و با مفتولهای مخصوص خمیر، اندكی هم بزنید. حالا یكدوم پیمانه آب را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، به دست آید.
سپس خمیر فراهم كرده را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. آنگاه خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید و رویش را با وردنه یا با دستتان تخت كنید.
حالا روی سینی را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید.
اینك گوجهفرنگیها را روی خمیر بچینید و اندكی بفشارید تا به خمیر بچسبند. سپس روی گوجهفرنگیها، روغن زیتون بمالید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید.
نان گوجهفرنگی را همچنان كه گرم است میل كنید.
یادآوری: آرد نان را از فروشگاههای نان فانتزی تهیه كنید.