تحریریه ماهنام آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
مایهخمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن ظاهر گردد.
آنگاه آرد را در كاسهی مناسبی الك كنید، نمك را بیفزائید و در وسط آن حفرهای ایجاد كنید. حالا شیر، باقیماندهی شكر، كره، تخممرغها، پوست لیمو و مایهخمیر ور آمده را در آرد بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسهی چربكرده بگذارید. رویش را با نایلون محافظ بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
آنگاه خمیر را به تكههای 70 گرمی تقسیم نمائید و هر تكه را به اندازهی 10×20 سانتیمتر باز كنید. اینك روی خمیرها كره بمالید و قدری مواد میانی بگذارید.
خمیرها را از درازا رول كنید و به شكل حلزونی بپیچید و در قالب كمربندی چربكرده به قطر 28 سانتیمتر بچینید.
حال روی قالب را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود و تقریباً قالب را پر كند. اكنون روی خمیر كره بمالید و مخلوط شكر، كنجد و سیاهدانه بپاشید.
آنگاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30- 35 دقیقه، نان را بپزید.