تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
شیر خشك را در آب ولرم حل كنید و آن را همراه با باقیمانده مواد لازم، در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط نمائید تا مواد، خمیر شود. آنگاه خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر و 12مستطیل كوچك، از آن ببرید. حالا روی خمیر كره آبكرده بمالید و آن را از عرض رول كنید و در سینی چربكرده بچینید.
اكنون روی سینی را بپوشانید و بگذارید حجم خمیرها دو برابر شود. آنگاه رولهای كرهای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.