ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
مايهخمير، نیمی از آب ولرم و شكر را در كاسه كوچکی بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.
آنگاه در ظرف ديگری باقيمانده آب، نمك، روغن زيتون، شويد و مايه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و مخلوط نمائيد تا خمير مناسبی به دست آيد.
حالاخمير را روی سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. اكنون روی خمير را بپوشانيد و 45 دقيقه استراحت دهيد.
اينك هر بار از خمير چانههائی به وزن 25 گرم برداريد و آن را رول كنيد تا طولش به 20 سانتيمتر برسد.
رولهای خمير را با فاصله از يكديگر، در سینی چرب كرده بگذاريد و آنها را به مدت تقریبی 10-15 دقيقه، در فر گرم كرده با دمايی 200 درجه سانتيگراد بپزيد.