آشپزباشی - آرزو گنجی
مایه خمیر، آب ولرم و یک قاشق چایخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه باقیمانده شکر، کره، نمک، روغن مایع، تخممرغ، سفیده تخممرغ، ماست، شیر و مایه خمیر عمل آمده را در کاسه مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
حالا خمیر را 2 قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو بیفزائید و مخلوط کنید.
روی خمیرها را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیرها دو برابر شود.
اکنون خمیر ساده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی یک سانتیمتر و به اندازه 25×30 سانتیمتر باز کنید.
خمیر دارای پودر کاکائو را نیز به همین اندازه باز کنید و آن را روی خمیر ساده قرار دهید.
اینک خمیر را از دو طرف رول کنید و در دو قالب چربکرده لوف به اندازه 10×23 سانتیمتر بگذارید.
روی خمیر را بپوشانید و 25 دقیقه دیگر آن را در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
آنگاه روی خمیر زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید.
حالا نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه نان خنک شد، رویش را با بریلو بیارائید.