Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:58

نان میوه ای | طرز تهیه نان میوه ای

نان میوه ای | طرز تهیه نان میوه ای

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

نان میوه ای | طرز تهیه نان میوه ای

 مواد مورد نیاز:

مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

شكر 1 قاشق سوپخوری

آب ولرم 60 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)

كرهی ذوب كرده 1 قاشق سوپخوری

شیر ولرم 250 میلیلیتر

تخم مرغ 1 عدد

آرد 500 گرم

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

بادام آسیاب كرده یك دوم پیمانه

مواد لازم میانی:

انجیر خشك خردكرده  200 گرم

زردآلوی خشك خردكرده 100 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت  4 قاشق سوپخوری

شكر  1 قاشق سوپخوری

عسل  2 قاشق سوپخوری

مربای گیلاس بدون شربت 50 گرم

كره‌ی ذوب كرده 2 قاشق سوپخوری

 

 

نان میوه ای | طرز تهیه نان میوه ای

طرز تهیه نان میوه ای

مایه خمیر، شكر و آب را در كاسهی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن ظاهر شود.

سپس كره، شیر و تخم مرغ را در كاسه‌‌ی كوچك دیگری بریزید و خوب با همزن دستی بزنید. در ظرف دیگری آرد الك كرده، نمك و پودر بادام را با هم مخلوط كنید و در وسط آن حفرهای ایجاد نمائید. حالا مایه خمیر عمل آمده، مخلوط شیر،  كره و تخم مرغ را وسط مواد خشك بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیری به دست آید.

اكنون خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اینك آن را به شكل یك مستطیل بزرگ به قطر تقریبی 3 میلیمتر پهن كنید (این خمیر چون زمان استراحت ندارد حالت ارتجاعی دارد. پس برای رفع این حالت، كافی است چند بار خمیر را پشت و رو كنید و دوباره وردنه بكشید). آن‌گاه مواد میانی را روی خمیر بریزید و از قسمت طول، آن را رول كنید و به 12 قسمت مساوی ببرید. حالا هر تكه‌ی خمیر را درون قالب مافین چرب كرده قرار دهید. بعد روی قالب را بپوشانید و در حدود 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود. سپس روی آن‌ها را با قلم‌مو كره بمالید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع نانآموزش ناننان میوه ایطرز تهیه نان میوه ای تعداد بازديد: 2725 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است