نان میوه ای | طرز تهیه نان میوه ای
طرز تهیه نان میوه ای
مایه خمیر، شكر و آب را در كاسهی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن ظاهر شود.
سپس كره، شیر و تخم مرغ را در كاسهی كوچك دیگری بریزید و خوب با همزن دستی بزنید. در ظرف دیگری آرد الك كرده، نمك و پودر بادام را با هم مخلوط كنید و در وسط آن حفرهای ایجاد نمائید. حالا مایه خمیر عمل آمده، مخلوط شیر، كره و تخم مرغ را وسط مواد خشك بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیری به دست آید.
اكنون خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اینك آن را به شكل یك مستطیل بزرگ به قطر تقریبی 3 میلیمتر پهن كنید (این خمیر چون زمان استراحت ندارد حالت ارتجاعی دارد. پس برای رفع این حالت، كافی است چند بار خمیر را پشت و رو كنید و دوباره وردنه بكشید). آنگاه مواد میانی را روی خمیر بریزید و از قسمت طول، آن را رول كنید و به 12 قسمت مساوی ببرید. حالا هر تكهی خمیر را درون قالب مافین چرب كرده قرار دهید. بعد روی قالب را بپوشانید و در حدود 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود. سپس روی آنها را با قلممو كره بمالید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.