تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
هر دو آرد و نمك را در كاسهی بزرگی الك كنید و روغن را به آن بیفزائید. آنگاه آب را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده 10 دقیقه ورز دهید و در كاسهی چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید.
حالا خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به قطر تقریبی 14 سانتیمتر باز كنید. مابین لایههای خمیر نایلون بگذارید تا به هم نچسبند و آنها را روی هم بچینید.
اكنون روی 8 دایرهی خمیر را با مواد میانی بپوشانید به گونهای كه از اطراف خمیر حدود 1 سانتیمتر خالی بماند.
لبههای خمیر را با آب مرطوب كنید و با باقیماندهی دایرههای خمیر روی مواد میانی را بپوشانید و لبههای دو خمیر را خوب به هم بچسبانید.
حالا گریل برقی یا تابهی چدنی را گرم كنید و چاپاتیهای پر كرده را یكییكی روی گریل بگذارید تا بپزد و برشته و طلائی رنگ شود. اینك چاپاتی را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و گرم میل كنید.
روش تهیهی مایه میانی: روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
سپس ادویهها را بیفزائید و مخلوط كنید تا عطرشان بلند شود.
آنگاه عدس شسته و آبرفته را همراه با آب مرغ به آن اضافه كنید و بدون گذاشتن در تابه، عدس را به مدت تقریبی 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آبش كشیده شود،
حالا اسفناج را بیفزائید و مخلوط كنید و همینكه این مایه خنك شد، آن را مصرف نمائید.