تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
یكچهارم پیمانه از آب ولرم، شكر و مایهخمیر را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
آنگاه آرد و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و مایهخمیر و سهچهارم پیمانه از روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسهی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
سپس خمیر را در قالب چربكرده و آرد پاشیده به اندازهی 20×30 سانتیمتر پهن كنید، رویش را بپوشانید و به مدت یك ساعت یا تا زمانیكه حجم آن دو برابر شود، استراحت دهید.
حالا پنیر و فلفل را روی خمیر بپاشید و در فر گرمشده با دمای 220 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 – 35 دقیقه یا تا زمانیكه نان بپزد و طلائی رنگ شود، قراردهید.
اكنون نان را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و به اندازهی دلخواه ببرید و همراه با سالاد میل كنید. این نان به مدت 3 روز در دمای محیط و در ظرف دردار به مدت 2 هفته در فریزر قابل نگهداری میباشد.